Google
خانه / دانستنی ها / معرفی مارکت های ایرانی اندروید جایگزین پلی استور

معرفی مارکت های ایرانی اندروید جایگزین پلی استور

کافه بازار، مایکت، کندو، ایران اپس، پلازا، پارس هاب و … اگر گوشی اندرویدی دارید حتماً یکی  از این نام ها بگوشتان خورده است. بله! نام های یاد شده فروشگاه نرم افزار و یا به اصطلاح ” اَپ مارکت ” هستند. امروز قصد دارم مارکت های جایگزینی برای مارکت رسمی گوگل یعنی گوگل پلی را بهتون معرفی می کنم.

گوگل پلی: نام آشنا برای تمامی کاربران گوشی های اندرویدی که آیکون برنامه آن را بطور پیش فرض در تمامی گوشی های خود مشاهده می کنید. مارکت رسمی گوگل جهت دانلود و خرید برنامه های اندروید. البته علاوه بر این گوگل پلی کاربردهای دیگری جهت اجرای برخی برنامه ها دارد که از موضوع بحث امروزمان خارج است و  در فرصتی دیگر به آن خواهم پرداخت.

news

تعریف: مارکت اصولا همان فروشگاه است که امکان دانلود و یا خرید برنامه در آن مهیا می باشد. تفاوت یک مارکت و یک وبسایت در دانلود برنامه این است که مارکت ها با اییجاد تمهیداتی امکان خرید و دانلود مطمئن و ساده تری را فراهم می آورند که باعث می شود هم تولید کننده نرم افزار و هم کاربر آن با اعتماد بیشتری به آن مراجعه نمایند و ماهیت آن با سرویس های دانلود تفاوت دارد. علاوه بر آن مارکت ها امکانات کیف پول، پیگیری خرید، مطلع شدن از بروز رسانی ها، نظرسنجی درمورد برنامه را برای کاربران در نظر می گیرند و از طرف دیگر، ابزارهای مناسبی راجع به مدیریت محصول و ارتباط با مشتری را در اختیار تولید کنندگان قرار می دهند. مارکت ها جهت مدیریت صحیح فروش و دانلود و ارتباط بهتر با کاربر، برنامه ویژه خود را دارند که کاربر با نصب آن تمامی امور خود را از طریق برنامه انجام داده و دیگر نیازی به رفتن به وب سایت فروشگاه نخواهد داشت که مطمئنا شما نیز نمونه های مشابه آن را مانند برنامه کافه بازار، مایکت و غیره را مشاهده کرده اید.

همانطور که حتماً اطلاع دارید مارکت اصلی اندروید یعنی گوگل پلی تا مدت زیادی برای ما ایرانیان از طرف خود گوگل فیلتر بوده و اخیراً هم که به ظاهر این فیلترینگ برداشته شده، بازهم امکان دانلود برخی برنامه ها برای ما وجود ندارد و شما بایستی با ترفندهای زیادی به تمامی محتویات و برنامه های آن دسترسی پیدا کنید. مارکت های داخلی در جهت پر کردن این خلا بوجود آمده که برخی بسیار قدرتمند عملکرده اند و می توان گفت چیزی از گوگل پلی کم ندارند و به جز نرم افزار های فروشی خارجی تقریباً تمامی برنامه را به شما ارائه می دهند.  من جدولی تهیه کرده ام از تعدای مارکت های بومیمان به همراه رتبه جهانی و داخلی Alexa  و می توان دید که کدامیک بیشتر مورد استقبال قرار گرفته اند. البته هرکدام خصلت خاص خود را دارند و بطور یقین نمی توان گفت که هرکدام که رتبه بهتری دارد پس در نتیجه بهتر است!

market

علاوه بر مارکت های یاد شده مارکت های دیگری نیز وجود دارند و شرکت های زیادی به علت جذابیت این حوزه در حال ورود به آن می باشند. به عنوان مثال شرکت مخابراتی ایرانسل مارکتی دارد که هدف آن فروش برنامه با شارژ و اعتبار است که در نوع خود جذاب است. البته باید یادآور شد که تعدد بیش از حد مارکت ها نیز معذلات خود را دارد و شاید خیلی مطلوب تولیدکنندگان و کاربران نباشد. در فرصتی دیگر انشاالله نقاط قوت و ضعف  مارکت های داخلی را بررسی خواهم کرد.

۹ دیدگاه

  1. مهدی جان میشه به معرفی مارکتهای خارجیم بپردازی اگه زحمتی نیس ممنون میشم مخصوصا موبومارکت مزایا ومعایبش دستت طلا

  2. قبلا اینجا خونده بودم:
    به هر حال ممنون

  3. من راستش فقط از کافه بازار استفاده کردم و مواردی هم که خیلی مهم بوده از گوگل پلی

    • بازار مزخرفه دوست خوبم مایکت عالیه اگه دنبال مارکت خارجی هم هستی بهت پیشنهاد میکنم موبومارکت نصب کن عالیه

  4. سلام. بسیار عالی بود ،من دیگه یاد گرفتم ۵ ستاره بفرستم. فدای حاج مهدی گل

  5. خیلی مطلب مفیدی بود،من اشتباهی یک ستاره دادم لطفا سیستمش رو درست کنید

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme